Partner-Shop
& Login

Mirëseerdhët në LR!

Klienti i LR-së

Si një klient i LR-së, ju fitoni cilësinë më të mirë Gjermane. Për më tepër ju përfitoni këshilla fleksible dhe individuale.

Lexo me teper

Partnerët LR

Si një partner shitjesh, ju keni mundësinë të arrini një potencial të plotë për biznesin e LR-së. Mënyra kryesore është të vetëpunësoheni në LR.

Lexo me teper

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

Produktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverSeroxPLATINUMDeluxe

Koncepti i Yjeve

Karolina KurkovaBruce WillisHeidi KlumMarcus SchenkenbergRalf Moeller

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Patrick SostmannDr. Andreas LaabsTilo PlögerThomas Heursen

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
Dermatest