Produkte botërore

Katalogët e Produkteve

Lexo më tepër

LR LIFETAKT

LR LIFETAKT kombinon suplementet ushqimore të cilësisë së lartë për zgjidhje individuale dhe me baza shkencore, të cilat janë të përshtatura me nevojat tuaja personale në çdo fazë të jetës.Lexo më tepër

LR ALOE VIA

Gjeni rrugën tuaj drejt lëkurës së bukur në mënyrë natyrale – për fëmijë dhe të moshuar, nga koka tek këmbët – me LR ALOE VIA, marka e kujdesit Aloe Vera për të gjithë familjen.Lexo më tepër

LR ZEITGARD

LR ZEITGARD Anti-age Management gjithëpërfshirës është një koncept tërësisht profesional për lëkurë që duket si e re në 3 hapa.Lexo më tepër

Health & Nutrition

Suportoni trupin tuaj. Me suplementet speciale dietike të LR-së, ju mund të plotësoni lehtësisht nevojat ushqimore! Si funksionon kjo?Lexo më tepër

Kozmetikë

Teknologjia më e mirë, përbërës inovativ dhe formula ekskluzive janë pika kulmore e produkteve të LR-së për kujdesin dhe kozmetike.Lexo më tepër

Yje dhe parfume

LR-ja ka bashkëpunuar me kompanitë Lider të parfumeve për shumë vjet dhe së fundmi bindi yje si, Bruce Willis për të përjetuar eksperiencën e parfumit të tij.Lexo më tepër

Cmimet

Shumë nga produktet tona kanë marrë vazhdimisht çmime për persosmërinë e tyre, psh nga instituti INSTITUT FRESENIUS dhe Dermatest.Lexo më tepër

Standartet e cilësisë

Could not get image resource for "https://cdn.lrworld.com/fileadmin/my-lrworld/content/greece/images/website/2013/10-2013/36.jpg".

Faktori ynë i suksesit "Produkte me standartet e cilësisë Gjermane" është vërtetë i rëndësishëm për ne - nga zhvillimi i produktit deri tek këshillimet mbi to.Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

Produktet e KatalogutLR LIFETAKTLR ALOE VIALR ZEITGARDDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD