feel-good-look-better-slogan

Body Mission 2.0

Program i ri Body Mission i përshtatet më së miri trendeve të fundit; Një nga tre shtyllat ku ai bazohet është edhe komponenti i ri “aktivitet sportiv”, përveç “vlerave ushqimore” dhe “motivimit”

ernaehrung

Vlerat ushqimore

Produktet Figuactiv janë të shijshme; shijet variojnë nga e ëmbla dhe kremozja deri tek krokantja. Është e lehtë t’i përfshini ato në ushqimet tuaja të përditshme. Produktet e tilla si çaji bimor ose pijet proteinike ju ndihmojnë veçanërisht gjatë dietës tuaj.

Mësoni më shumë

fitness

Aktivitet sportiv

Çfarë ka të re Body Mission? Body Mission përmban tani video me aktivitet sportiv dhe ushtrime të cilat mund t’ju ndihmojë të arrini peshën e dëshiruar. Ushtrimet mund t’i bëni kudo dhe kurdo që dëshironi, pasi janë të përshtatshme për jetën e përditshme dhe për Body Mission. Gjithashtu ju mund t’i përsëritni ushtrimet në varësi të nivelit tuaj.

Tek body-mission.com

motivation

Motivimi

Kodi i Body Mission është bileta juaj për "menaxherin personal dietik" , tek body-mission.com. Menaxheri juaj ju motivon dhe ju mbështet, psh. me shumë receta të shijshme, me këshilla dhe sekrete rreth Body Mission tuaj.

Tek body-mission.com

Zëvendësimi i dy vakteve të përditshme, si pjesë e një diete me kalori të ulët, ndihmon në humbjen e peshës.

Zëvendësimi i një prej vakteve ditore, si pjesë e një diete me kalori të ulët, ndihmon për të ruajtur peshën e re.

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

Produktet e KatalogutLR ALOE VIALR ZEITGARDDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD