Kozmetikë

Falë teknologjive dhe përbërësve inovativë LR prej shumë vitesh krijon tendencë në kujdesin e lëkurës dhe trupit. Zbuloni produktet tona më të shitura: Kujdes që funksionon për lëkurën me Microsilver, zgjidhje të testuara anti-aging, produkte Aloe Vera të çertifikuara dhe produkte kozmetike të klasit të parë.

LR ALOE VIA

Gjeni rrugën tuaj drejt lëkurës së bukur në mënyrë natyrale – për fëmijë dhe të moshuar, nga koka tek këmbët – me LR ALOE VIA, marka e kujdesit Aloe Vera për të gjithë familjen.Lexo më tepër

LR ZEITGARD

LR ZEITGARD Anti-age Management gjithëpërfshirës është një koncept tërësisht profesional për lëkurë që duket si e re në 3 hapa.Lexo më tepër

LR MICROSILVER PLUS

Linja e kujdesit funksional me efektin e saj anti-bakterial kombinon MICROSILVER BG™, panthenolin dhe lidhje të ndryshme zinku dhe ofron mbrojtje perfekte dhe kujdes optimal për lëkura të acaruara dhe të lodhura.Lexo më tepër

Produktet Kozmetike

Përjetoni një dimension të ri make-up-i! LR Colours me të gjitha ngjyrat për përdorim të përditshëm - LR Deluxe me produkte për efekte magjike!Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

Produktet e KatalogutLR LIFETAKTLR ALOE VIALR ZEITGARDDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Andreas FrieschThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD