LR ALOE VIA

aloe-via-bilder-versprechen

Zgjidhja juaj për një lëkurë të bukur trajtuar natyrshëm

Me forcën përtëritëse dhe trajtuese të aloe verës, për një lëkurë natyrisht të bukur dhe të shëndetshme – këtë siguron LR ALOE VIA. Zbuloni këtu atë çka karakterizon markën LR ALOE VIA dhe gjeni zgjidhjen tuaj personale për një lëkurë të bukur, të trajtuar natyrshëm. 

aloe-via-bilder-garantie

Aloe vera e cilësisë së lartë & përshtatshmëri e lartë me lëkurën e provuar

Aloe vera jonë i nënshtrohet rregullisht kontrolleve të kryera nga International Aloe Science Council (IASC). Instituti i pavarur Dermatest konfirmon me prova përputhshmërinë me lëkurën. 28 produkte të LR ALOE VIA kanë patenta të regjistruara, si pasojë e kombinimit specifik të përbërësve veprues të xhelit të aloe veras dhe ekstrakteve të ndryshme organike.

Xheli i aloe veras sonë testohet vazhdimisht nga instituti prestigjioz International Aloe Science Council (IASC) – nga kultivimi deri në përpunim.

Përputhshmëria e të gjithë produkteve tanë aloe vera me lëkurën, provohet nga institutet e mirënjohura të pavarura Dermatest dhe Derma Consult

28 produkte të LR ALOE VIA janë patenta të regjistruara, fal kombinimit specifik të përbërësve veprues të xhelit të aloe veras dhe ekstrakteve të ndryshme organike

aloe-via-bilder-produktwelt

Nga mosha e re në të vjetër. Nga koka te këmbët.

Në larmishmërinë e produkteve tonë gjithkush do të gjej kujdesin e duhur sipas nevojës së tij individuale. Kështu ju dhe të dashurit tuaj do të jeni të pajisur nga koka te këmbët me më të mirën e aloe verës. Fal përqindjes së lartë të aloe verës dhe forcës së natyrshme të ekstrakteve të çmuara organike, seria e produkteve LR ALOE VIA është unike dhe të larmishme në efektin e saj.

Përtëritje dhe kujdes

Shfrytëzoni forcën natyrore përtëritëse të aloe verës për lëkurë tejet të ndjeshme apo të dëmtuar. Produktet e LR ALOE VIA  shtrihen mbi lëkurë si një cipë e hollë mbrojtëse dhe i japin asaj freski, e qetësojnë dhe simulojnë regjenerimin e saj.

Aloe-Via-Regeneration-und-Pflege

Pastrim dhe trajtim

Alo vera me xhelin e saj të pasur është eksperte në ruajtjen e ekuilibrit natyror të lagështirës së lëkurës. LR ALOE VIA ju shoqëron në rrugën tuaj për një çehre rrezatuese dhe i jep lëkurës butësi të mëndafshtë - për një ndjesi të freskët të gjithanshme mirëqenieje.

Aloe-Via-Reinigung-und-Pflege

Kujdes dhe mbrojtje individuale

Aloe vera është një multitalente e vërtetë - ajo ka jo vetëm efekt përtëritës, por dhe fal edhe lagështi. Kështu, ju edhe familja juaj jeni të trajtuar dhe mbrojtur në mënyrë ideale - nga koka te këmbët.

Aloe-Via-Individuelle-Pflege-und-Schutz

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

Produktet e KatalogutLR LIFETAKTLR ALOE VIALR ZEITGARDDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Andreas FrieschThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD