LR LIFETAKT

Jeta juaj. Takti juaj. Mirëqenia juaj.

A ekziston një recetë për lumturinë? Thuhet se shëndeti është lumturi. Kur ndiheni mirë në trupin tuaj, ndiheni mirë dhe energjik. Kjo është cilësia e pastër e jetës. Por si mund të qëndroj i shëndetshëm? LR fokusohet pikërisht këtu, pasi LR Lifetakt kombinon suplemente ushqimore të cilësisë së lartë me zgjidhje individuale që përshtaten me nevojat tuaja personale në çdo fazë të jetës. Nuk ka rëndësi nëse jeni fazë stresuese, nuk keni kohë për një dietë të ekuilibruar dhe të pasur me lëndë ushqyese, ose dëshironi të humbisni disa kilogramë - si partner kompetent, LR LIFETAKT ju ofron gjithmonë zgjidhjen e duhur për cilësi në jetën e përditshme. Merrni shëndetin në duart tuaja me LR LIFETAKT dhe vendosni taktin!

Stoerer-1-LR-LIFETAKT

Zgjidhja bazë: Në çdo faze të jestës ju keni nevoja të ndryshme. Për këto nevoja, LR Lifetakt ofron sete mujore me kombinime produktesh që bazohen në kërkimet shkencore. Në këtë mënyre do të jeni gjithmonë të mbrojtur.

Stoerer-2-LR-LIFETAKT

Produkte për kombinime individuale: Përveç kësaj, LR LIFETAKT ofron produkte shtesë të përshtatura posaçërisht për kërkesat tuaja individuale.

Stoerer-3-LR-LIFETAKT

Këshillat e ekspertëve: Si një koncept gjithëpërfshirës, LR LIFETAKT ju mbështet me sugjerime të vlefshme nga eksperti ynë i ushqimit Dr. Werchan lidhur me të ushqyerit, stërvitjen dhe stilin e jetesës.

Si një koncept gjithëpërfshirës, LR LIFETAKT ju mbështet me sugjerime të vlefshme nga eksperti ynë i ushqimit Dr. Werchan lidhur me të ushqyerit, stërvitjen dhe stilin e jetesës.

LR LIFETAKT kombinon zbulimet më të fundit nga shkenca dhe kërkimet me më të mirën e natyrës.

LR LIFETAKT ju ofron këshilla të integruara në lidhje me ushqimin, stërvitjen dhe mënyrën e jetesës.

Themen-Werchan-LR-LIFETAKT

Menaxhimi gjithëpërfshirës i shëndetit

LR LIFETAKT ofron zgjidhje gjithëpërfshirëse përtej suplementeve ushqimore. Përveç produkteve, eksperti ynë i ushqimit Dr. Sven Werchan ju mbështet me këshilla të bazuara shkencërisht nga ekspertët për të ushqyerit, stërvitjen dhe mënyrën e jetesës.

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

Produktet e KatalogutLR LIFETAKTLR ALOE VIALR ZEITGARDDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Andreas FrieschThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD