Shëndeti & Ushqimi

Gjithnjë e më shumë njerëzit po e marrin shëndetin në duart e tyre në mënyrë proaktive. Me markën tonë të fortë LR LIFETAKT ne duam t'ju japim një jetë të re - motoja jonë „More quality for your life“.

Në LR, ne e kuptojmë shëndetin në mënyrë holistike dhe individuale. Fokusi i LR LIFETAKT është tek njerëzit me nevojat individuale. Në varësi të situatës dhe nevojës tuaj, LR LIFETAKT ofron zgjidhje holistike me suplemente ushqimore me cilësi të lartë dhe këshilla të dobishme për të ushqyerit, ushtrimin dhe mënyrën e jetesës.

Kur zhvillojmë dhe prodhojmë produktet tona, kombinojmë më të mirën e natyrës me gjetjet më të fundit nga shkenca dhe kërkimi. Ne sigurojmë cilësi të lartë të vazhdueshme duke bashkëpunuar me disa nga institutet më të rrepta të kontrolleve të pavarura, psh. SGS INSTITUS FRESENIUS ose International Aloe Science Council (IASC).

Cilësia e produkteve LR LIFETAKT është certifikuar disa herë. Në varësi të kategorisë së produktit, ne punojmë së bashku me institute të ndryshme të kontrollit.

INSTITUT FRESENIUS Regular Quality Control

SGS INSTITUT FRESENIUS

certified aloe logo

IASC (International Aloe Science Council)

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

Produktet e KatalogutLR LIFETAKTLR ALOE VIALR ZEITGARDDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Andreas FrieschThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD