Menaxhimi

Rritje e vazhdueshme, më shumë se 300,000 partnerë në shumë vende dhe miliona klientë të kënaqur! Drejtoritë e menaxhimit të LR Health & Beauty Systems GmbH, në kontrollin e biznesit operacional janë përgjegjës për këtë sukses mbarëbotëror. 

Menaxhimi

Andreas Friesch

Duke filluar nga Gusht 2018 Andreas Friesch është CEO i LR Group dhe përgjegjës për koordinimin e përgjithshëm të kompanisë si dhe përgjegjës për Burimet Njerëzore dhe Marrëdhëniet me Publikun, Network CRM & Global Digital Services.Lexo më tepër

Thomas Heursen

Si Drejtor i Marrëdhënieve Ndërkombëtare me Partnerët, ai është përgjegjës, ndër të detyrave të tjera, për edukimin e partnerëve. Lexo më tepër

Dr. Andreas Laabs

Si Menaxher I Përgjithshëm, Dr. Andreas Laabs është përgjegjës për Financën. Kontrollin, IT. Lexo më tepër

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

Produktet e KatalogutLR LIFETAKTLR ALOE VIALR ZEITGARDDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Andreas FrieschThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD