Dr. Andreas Laabs

General Manager

Andreas Laabs

Dr. Andreas Laabs u lind në 1973 në Hamburg. Pasi u diplomua në Biznes në Universitetin e Hamburgut ai fitoi në mënyrë absolute Gradën Doktor i Shkencave Ekonomike në Universitetin e Flensburg.

Dr. Laabs e ka filluar karrierën e tij në Departamentin e Kontrollit të Gruner & Jahr AG. Ai në mënyrë të njëpasnjëshme ka mbajtur vetëm pozicione të larta në kompani të ndryshme në industrinë e medias para se të bashkohej me Thalia Holding GmbH në 2010 si një Anëtar Ekzekutiv (CFO / COO). Aty, Dr. Laabs ishtë përgjegjës për Financën dhe Kontrollin, IT, Logjistikën, eCommerce si dhe për Departamentin Digital.

Në Gusht 2014 Dr. Andreas Laabs u caktua Drejtor Menaxhues. Ai është përgjegjës për departamentet e: Financës, Kontrollit, IT-së, Prodhimit, Logjistikës dhe Blerjeve. 

Informacion

Thomas Heursen (Director Global Partner Relations), Dr. Andreas Laabs (CFO/COO) dhe Andreas Friesch (CEO) menaxhojnë së bashku kompaninë dhe zbatojnë në mënyrë të vazhdueshme strategjinë për rritje dhe ndërkombëtarizim.

LR është një nga kompanitë sipërmarrëse kryesore në Europë në shitjet e drejtpërdrejta me 1,200 punonjës dhe rreth mijëra bashkëpunëtorë dhe klientë.

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

Produktet e KatalogutLR LIFETAKTLR ALOE VIALR ZEITGARDDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Andreas FrieschThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD