Thomas Heursen

General Manager Global Partner Relations

Thomas Heursen

Thomas Heursen ka lindur në 1962 Hamm. Para se të emërohej zv/ Menaxher i Shitjeve për kompaninë në Gjermani, ai filloi çdo gjë nga e para, si fillim, partner i LR-së.

Thomas Heursen festoi 20 vjetorin e punës në kompani në 2010 dhe tani është Drejtor i Shitjeve dhe pjesëtar i bordit ekzekutiv, i cili numëron gjithashtu më shumë se 1,000 seminare të mbajtura prej tij. Sot, shumë nga menaxherët e LR-së, shohin tek ai "imazhin e kompanisë". Thomas Heursen është drejtori i Akademive të LR-së dhe është folësi kryesor në organizimet mbarë botërore.

Informacion

Thomas Heursen (Director Global Partner Relations), Dr. Andreas Laabs (CFO/COO) dhe Andreas Friesch (CEO) menaxhojnë së bashku kompaninë dhe zbatojnë në mënyrë të vazhdueshme strategjinë për rritje dhe ndërkombëtarizim.

LR është një nga kompanitë sipërmarrëse kryesore në Europë në shitjet e drejtpërdrejta me 1,200 punonjës dhe rreth mijëra bashkëpunëtorë dhe klientë.

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

Produktet e KatalogutLR LIFETAKTLR ALOE VIALR ZEITGARDDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Andreas FrieschThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD