Prodhimi i ri Aloe Vera

Ahlen, 27.04.2018

Njohuri emocionuese per prodhimin e produktit te ri Aloe Vera.

Ju jeni bërë kuriozë dhe dëshironi të merrni një ide të prodhimit të ri? Le te filloni turneun virtual tani.

Ahlen, 20.10.2017

Përfundimi i fasadës së jashtme

Hap pas hapi, po shkojmë drejt përfundimit të prodhimit të ri Aloe Vera të LR Health & Beauty. Në javët e fundit, puna në fasadën e jashtme ka përfunduar: dritaret janë futur, fasada e administratës është suvatuar dhe skela është hequr. Që atëherë kemi një pamje të mrekullueshme për ndërtesën e re:

LR  Transport Mischer neue-Aloe-Vera-Produktion-in-Ahlen

Ahlen, 07.11.2017

Makinat përzierëse „fluturojnë“ përmbi çati

Ato janë zemra e prodhimit të ri Aloe Vera: makina e madhe e përzierjes dhe depozita për prodhimin e LR Aloe Vera Drinking Xhelsc do të fillojnë prodhimin nga fundi i vitit. Ato janë kaq të mëdha sa që nuk mund të futen nga ndonjë derë. Prandaj, ata u zbritën me saktësi nga çatia me vinç. Një ngjarje e rëndësishme, në kuptimin e plotë të fjalës, e cila u zhvillua më 1 nëntor në vendin e ndërtimit në Porschestraße në Ahlen. Lexo më shumë. Lexo më shumë.

20170707A0251P

Ahlen, 07.07.2017

LR feston me një ceremoni të klasit të parë, vendosjen e kulmit të çatisë, të prodhimit të Aloe Verës

Ndërtimi i fabrikës së prodhimit të LR Aloe Vera Drinking Xhels po ecën me shpejtësi. Korniza e sallës është ngritur, veshja e ndërtesës është instaluar në javët e fundit dhe kulmi është mbyllur. Më 7 korrik u zhvillua ceremonia për projektin në shkallë të gjerë. "Unë jam i impresionuar nga përparimi i shpejtë në vendin e ndërtimit," tha Dr. Thomas Stoffmehl, CEO i LR Health & Beauty. Në llogarinë e tij në Facebook, do të gjeni më shumë përshtypje rreth ceremonisë.

Video-Bau

Ahlen, 05.05.2017

Janë ndërmarë tashmë masat e para të ndërtimit

Për fabrikën e prodhimit është përdorur një hapësirë prej 7.000 metra kub tokë. Hidhini një sy.

Grundsteinlegung-Aloe-Vera-Produktionsstaette

Ahlen, 07.04.2017

Ceremonia e fillimit të punimeve të fabrikës së prodhimit Aloe Vera në Ahlen

Përgatitjet për fabrikën e re të prodhimit Aloe Vera të LR Health & Beauty vazhdojnë. Më 7 prill 2017 u zhvillua ceremonia e fillimit të punimeve në ambientet e rrugës Porsche, ku morën pjesë edhe përfaqësues të qytetetit të Ahlen-it.

LR-Leifeld-Stiftung-investieren-in-Grossprojekt

Ahlen, 14.10.2016

LR Health & Beauty dhe Fondacioni Theodor F. Leifeld Foundation investuan në këtë projekt
Prodhimi i ri Aloe Vera për LR në Ahlen

Së bashku me Fondacionin Theodor F. Leifeld, LR Health & Beauty ka zbatuar një projekt të madh në Ahlen për ndërtimin e një fabrike prodhimi për Aloe Vera Drinking Xhel. Si pjesë e strategjisë së zhvillimit të qëndrueshëm, do të ndërtohet një fabrikë e re prodhimi në rrugën Porsche në Ahlen, pranë Qendrës ekzistuese të Logjistikës të LR-së. Pronari i fabrikës është Fondacioni Theodor F. Leifeld nga Ahlen. Të premten, më 14 tetor 2016 u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis LR dhe Fondacionit Theodor F. Leifeld.

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

Produktet e KatalogutLR LIFETAKTLR ALOE VIALR ZEITGARDDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Andreas FrieschThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD