Starbox dhe të tjera – Ekspertiza Ndërkombëtare e parfumeve

Krijimi i parfumeve ka qënë një traditë e LR Health & Beauty Systems, për më shumë se 25 vjet. Cilësia e lartë e parfumeve, përbërësit më të mirë, përqindja e lartë e vaj-parfumit, dhe fuqia e provuar e aromës, janë më të rëndësishmet e Starbox dhe parfumeve të tjera të LR-së. 

Me këto përzierje, LR-ja është stabilizuar si lider në dizenjimin e parfumeve në të gjithë botën. Prandaj nuk është asnjë surprizë që shumë yje ndërkombëtare kontaktojnë LR-në për të krijuar linjën e tyre të parfumeve për LR Starbox

Vlen për t’u përmendur Bruce Willis, gruaja e tij Emma Heming-Willis ose Karolina Kurkova - ata të gjithë janë pjesë e familjes Starbox, së bashku me të këndshmen Cristina Ferreira nga Portugalia dhe stilistin Guido Maria Kretschmer.

Grupi i parfumeve LR

Starbox

Përveç parfumeve të Starbox, LR gjithashtu ofron parfume të dizenjuara individualisht dhe klasike, të ashtu quajturat LR Classics. Disa nga këto parfume kanë qënë shumë shumë të famshme për më shumë se 15 vjet. Këto parfume ndjekin këtë parim: Cilësia më e mirë me një çmim të vogël. Gama e parfumeve të LR-së, plotësohet gjithashtu edhe me parfume sezonale, duke ndjekur kështu tendencat e kohës.

Cfarë i bën kaq unike parfumet e LR-së?

  • Përmbajtja e lartë parfumit 

  • Fuqia e aromës e testuar nga “Dermatest“ 

  • Parfume ekskluzive të Starbox – Vështirë që një kompani tjetër, që prodhon parfume, të ofrojë kaq shumë të tilla nga yjet sa ofron LR. 

  • Bashkëpunim me furnizuesit e parfumeve më të njohura në botë 

  • Vlerë e përkryer në para 

  • Gamë e plotësuar, nga Eau de Parfum deri tek shower gel 

  • Standartet e cilësisë Gjermane 

 

 

Jeni të interesuar në shitjen e produkteve LR?

Dermatest Logo

 

Studimi i Dermatest për fuqinë e aromës 

Në bashkëpunim me LR, Dermatest, për herë të parë ka zhvilluar një proçes që analizon fuqinë e parfumeve. Ky studim i gjërë na lejon të garojmë fuqinë e parfumeve të para tonat me të tjera të përmirësuara. Rezultati: Ne përmirësuam fuqinë e parfumeve të para falë përdorimit të përbërësve më cilësorë. Kjo është konfirmuar nga instituti i pavarur Dermatest. 


made In Germany

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

Produktet e KatalogutLR LIFETAKTLR ALOE VIALR ZEITGARDDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Andreas FrieschThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD