Pasion, Besim, Përgjegjësi

Qëllimi dhe detyra e LR-së është t'i japë çdo individi në botë mundësinë për të përmirësuar cilësinë e jetës tyre: Falë inovacionit dhe produkteve të një cilësie të lartë, një modeli tërheqës biznesi për partnerët, mundësi pafund për të gjithë punonjësit, cilësi ekselente dhe kompetente për gjithcka që LR ndërmerr.

Vlerat e LR-së janë bazuar në: Pasion, besim dhe përgjegjësi.

Kultura e Koorporatës - vlera - i orientuar, përgjegjës dhe me fokus tek njerezit - hap rrugët për sukses ndërkombëtar e afatgjatë në LR. Ajo merr parasysh balancën midis inovacionit dhe tradicionales si dhe fleksibilitetit dhe qëndrueshmërisë. Nga njëra anë, për LR-në është esenciale të mbështesë proçeset dhe mekanizmat e reja dhe nga ana tjeter, të siguroje orientimin e vlerave dhe veprime me përgjegjësi.

Për LR-në, njerezit janë suprem. Me pasion, besim dhe përgjegjësi.

Werte Leidenschaft

Pasioni: Pasioni për njerëzit, produktet dhe biznesin. Për LR-në dhe partnerët e saj, njerezit janë suprem. Të gjitha veprimet e kompanisë sonë rrotullohen rreth suksesit të partnerëve. LR-ja është pasionante për të bërë të tjerët të suksesshëm. Partnerët e suksesshëm të LR-së kane vërtetuar se: LR-ja nuk është punë - ajo është një mënyrë jetese

Werte Vertrauen

Besimi: Thelbësore në çdo nivel - furnitoret, bashkëpunëtorët, punonjësit dhe sigurisht partnerët e shitjeve. LR-ja është e drejte, transparente dhe e ndershme. LR-ja nuk bën veprime në dëm të njerëzve, por së bashku dhe për ta. Në LR, të gjithë ata, që tregojnë përkushtim dhe mirëbesim, do të kenë mundësinë të arrijnë majat e liderave, pavarësisht kualifikimit të tyre profesional apo kur janë bashkuar me kompaninë.

Werte Verantwortung

Përgjegjësia: Ne sillemi si ‘qytetarë të mirë’ ndaj mjedisit. Produktet e LR-së kanë çertifikatë dhe përmbushin të gjitha standartet më të larta. Si një kompani udhëheqëse në rang boteror, LR-ja mendon dhe merr përgjegjësi për njerëzit dhe vendet ku ajo operon. Nëpërmjet fondacionit LR GLOBAL KIDS FUND, LR-ja gjithashtu merr përsipër përgjegjësi për tregun duke u siguruar suport praktik, p.sh: projekte lokale bamirësie. 

Dr. Jens Abend rreth vlerave të LR-së

Për më shumë

Prof. Zacharias shpjegon Suksesin e LR-së

Për më shumë!

Çfarë të mësosh rreth LR-së?

Shikoni Revistën e Kompanisë.

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

Produktet e KatalogutLR LIFETAKTLR ALOE VIALR ZEITGARDDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Andreas FrieschThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD