Tietosuojaseloste

LR Health & Beauty Systems GmbH:n (LR) tietosuojaseloste

Me, LR Health & Beauty Systems Oy, haluamme tämän tietosuojaselosteen avulla tiedottaa sinua siitä, miten käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi, kun vierailet verkkosivustollamme (www.lrworld.com). LR Health & Beauty Systems Oy noudattaa EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Act, GDPR) ja muu tietosuojalaki. Huomaa, että kauppaamme (shop.lrworld.com) koskee sen tietosuojaseloste.

1. Mihin tarkoituksiin ja millä oikeudellisilla perusteilla henkilötietoja käsitellään?

Henkilötietoja ovat kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyvät tiedot, joita ilmoitat meille, joita hallussamme muodostuu tai joita keräämme muilla tavoin. Verkkosivustomme käytön yhteydessä käsittelemme sinusta seuraavia henkilötietoja:

1.1 Tietojen syöttö yhteystietolomakkeelle

Voit syöttää tietosi tarjoamallemme yhteystietolomakkeelle tällä verkkosivulla tai lähettää tietosi sähköpostitse, jotta saat meihin yhteyden.

1.1.1 Tietojen käsittelyn laajuus ja tarkoitus

Jos tiedoistasi ilmenee, että olet kiinnostunut ryhtymään kumppaniksi LR:n myyntijärjestelmässä, käsittelemme tietojasi kumppanuutesi luonnin ja toteutuksen tarkoituksiin ja välitämme niitä LR:n myyntijärjestelmässä asiasta vastaaville konserniyrityksille ja myyntikumppaneille, jotta asiasi voidaan käsitellä parhaiten. Jos olet kiinnostunut ryhtymään LR-kumppaniksi ulkomailla, välitämme tietosi asiasta vastaavalle yksikölle ulkomailla.

Tallennamme ja käsittelemme em. tietoja kyselyihisi vastaamiseksi tai jotta saat pyytämäsi tiedot käyttöösi.

1.1.2 Tietojen käsittelyn oikeusperusta

Tietojen käsittelyn oikeusperusta on tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohta a alakohta, jos prospektina ilmaiset kyselyyn (hiljaisesti) suostumukseen tietojesi käsittelyyn. Jos sähköpostiyhteystiedon tavoitteena on sopimuksen loppuunsaattaminen, lisäksi käsittelyn oikeusperustana on tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohta b alakohta. Muun tyyppisissä kyselyissä tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohta f alakohta voi olla oikeusperusta, sillä etumme on, että tietojasi käsitellään asiasi hoitamiseksi.

1.1.3 Tallennuksen kesto

Tiedot poistetaan heti, kun niiden keräämisen tarkoitus ei enää ole tarpeellinen. Henkilötietojasi voidaan lisäksi tallentaa, jos EU:n ja kansalliset lait ja asetukset tai muut määräykset, jotka koskevat meitä, sitä edellyttävät.

1.1.4 Peruutusmahdollisuudet

Sinulla on koska tahansa mahdollisuus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn tulevaisuudessa. Siinä tapauksessa keskustelua ei enää voida jatkaa. Kaikki henkilötiedot, jotka tallennettiin yhteydenoton yhteydessä, poistetaan tässä tapauksessa, paitsi silloin, kun oikeudelliset syyt (esim. kauppaoikeudelliset sälytysvelvollisuudet) velvoittavat edelleen niiden tallentamiseen.

1.2 Käyttötiedot/liikennetiedot

Lisäksi keräämme ns. evästeiden avulla käyttötietoja vierailuista verkkosivuillamme. Katso lisätiedot kohdasta 3.

1.3 Palvelinlokitiedot

Kun käytät verkkosivujamme, palvelimellemme tallennetaan väliaikaisesti siitä lokitiedostoon tietoja (kuten vierailusi päivämäärä ja aika, haetut sivut ja pyydetyt tiedostot, käyttämäsi verkkoselaimen tyyppi ja versio, käyttämäsi päätelaitteen tyyppi ja käyttöjärjestelmä sekä IP-osoitteesi).

Palvelinlokitietojen käsittelyä tarvitaan verkkosivujen tarjoamiseksi ja palveluiden toteuttamiseksi teknisistä syistä ja sen jälkeen järjestelmäturvallisuuden takaamiseksi. Käsittelyn oikeusperusta on oikeutettu etumme, jotta voimme tarjota verkkosivumme ja palvelumme (tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohta f alakohta). Käsittely on ehdottomasti tarpeen verkkosivujemme käyttöä varten, vastustusoikeutta ei ole.

Nämä tiedot poistetaan viimeistään 30 päivän kuluttua.

2. Linkit

Käytämme linkkejä muilla verkkosivustoilla ja kolmansien osapuolen palveluissa oleville Internet-sivuillemme, esimerkiksi sosiaalisen median kanaville, kuten Facebookiin, Twitteriin tai YouTubeen. Tietojen käsittelystä tällaisten muiden palveluntarjoajien verkkosivustoilla vastaavat vain nämä kolmannet osapuolet, ja niiden tietosuojaohjeita sovelletaan.

3. Evästeet

Me ja kumppanimme käytämme ns. evästeitä tehdäksemme verkkosivustoistamme mahdollisimman käyttäjäystävällisiä ja tehdäksemme mainonnastamme kiinnostavampaa sivustoillamme kävijöille. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan kävijän kiintolevylle. Ne mahdollistavat tietojen säilyttäminen tietyltä ajanjaksolta ja kävijän tietokoneen tunnistamisen. Tämä tapahtuu osittain myös niin sanottuja verkkojäljitteitä, joita ei tallenneta kävijän kiintolevylle, mutta jotka voivat olla evästeiden tavoin avuksi tietokoneen tunnistamisessa. Seuraavassa termillä ”eväste” tarkoitetaan sekä evästeitä teknisessä mielessä että verkkojäljitteitä ja vastaavia teknisiä menetelmiä.

Kun käyt sivustollamme ensimmäisen kerran, näet aloitussivulla tietosuojailmoituksen sekä evästeiden hyväksymistekstin. Jos jatkat sivuston käyttöä etkä kiellä evästeiden käyttöä, selain tallentaa suostumuksesi, jotta emme joudu näyttämään samaa ilmoitusta uudelleen jokaisella sivulla. Jos tämä suostumus puuttuu selaimestasi (esim. poistettuasi selaushistorian), tämä ilmoitus tulee näkyviin taas seuraavalla kerralla, kun käyt sivustollamme.

3.1 Mitä evästeitä käytämme?

Käytämme sivustoillamme kahdenlaisia evästeitä: (1) teknisesti välttämättömiä evästeitä, joiden puuttuminen rajoittaisi sivustojemme toimintaa ja (2) valinnaisia analyysi-, kohdennus- ja mainostusevästeitä:

3.1.1 Teknisesti välttämättömät evästeet

Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit liikkua sivustoillamme ja käyttää niiden toimintoja. Ne eivät kerää sinusta tietoja, joita käytettäisiin markkinointitarkoituksiin tai jotka kertoisivat, millä Internet-sivustoilla olet käynyt. Nämä evästeet ovat istuntokohtaisia ja vanhenevat, kun käyntisi sivustollamme (istunto) päättyy.

Tämäntyyppisten evästeiden poistaminen käytöstä rajoittaisi verkkosivustojemme tai niiden osien toimintaa.

3.1.2 Analyysievästeet

Analyysievästeet keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät kaikkiaan käyttävät sivustoa, esimerkiksi millä sivuilla he käyvät useimmin ja saavatko he sivustoilta virheilmoituksia. Nämä evästeet eivät kerää tietoja, joiden perusteella käyttäjiä voidaan tunnistaa. Kaikkia näiden evästeiden avulla kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan sivuston toiminnan ja palvelun tutkimiseen ja parantamiseen.

Tämän luokan evästeiden poistaminen käytöstä ei heikennä verkkosivustojemme toimintaa. Tällä hetkellä käytämme tämän luokan evästeitä ja seurantateknologiaa etrackerilta (kohta 3.1.2 (i)) ja Google Analyticsilta (kohta 3.1.2 (ii)).

3.1.2. (i) Tällä sivustolla kerätään ja tallennetaan tietoja tilastollisiin tarkoituksiin etracker GmbH:n (www.etracker.com) teknologioilla. Näistä tiedoista laaditaan käyttöprofiili salanimellä. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää evästeitä. etracker-teknologioilla kerättyjä tietoja ei käytetä ilman erikseen annettua suostumusta sivustolla kävijän henkilöllisyyden tunnistamiseen, eikä niitä yhdistetä salanimen haltijan henkilötietoihin. Tallennettuja tietoja käytetään vain tilastollisiin tarkoituksiin, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille kaupallisiin eikä ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Tietojen keruuta ja tallennusta voidaan milloin tahansa vastustaa, jolloin muutos koskee tulevaisuutta, tai voit muuttaa selaimesi esiasetuksia siten, että evästeet hylätään. Lisäksi voit seuraavaa linkkiä napsauttamalla ja ohjeita seuraamalla estää tietojen tallennuksen tulevaisuudessa.

http://www.etracker.de/privacy?et=V23Jbb

3.1.2. (ii) Käytämme sivustojemme analysointiin Google Inc:n tarjoamaa Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua. Google Analyticsiin avulla kerätyt tiedot vierailustasi tällä sivustolla siirretään ja tallennetaan Googlen Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle. Kun sivuston IP-anonymisointi otetaan käyttöön, Google lyhentää IP-osoitteet Euroopan unionin jäsenmaissa ja muissa Euroopan talousalueen sopimusmaissa ennen siirtoa. Tämä sivusto käyttää Google Analytics -verkkoanalyysipalvelun toimintoja. Palvelun tarjoaa Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics käyttää ns. evästeitä. Evästeellä kerätyt tiedot vierailustasi tällä sivustolla siirretään ja tallennetaan Googlen Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle.

Jos IP-anonymisointi on käytössä tällä sivustolla, Google lyhentää IP-osoitteet Euroopan unionin jäsenmaissa ja muissa Euroopan talousalueen sopimusmaissa ennen siirtoa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä. Google käyttää näitä tietoja sivuston ylläpitäjän toimeksiannosta sivuston käytön analysointiin, raporttien laatimiseen toiminnasta sivustolla sekä muiden sivuston ja Internetin käyttöön liittyvien palvelujen tarjoamiseen sivuston ylläpitäjälle. Google Analyticsin puitteissa selaimen välittämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.

Voit estää evästeiden tallentamisen selainohjelmistosi asetuksella. Huomautamme kuitenkin, että jos teet niin, et ehkä voi käyttää kaikkia tämän sivuston toimintoja kaikilta osin. Voit myös estää evästeen luomien ja verkkosivustolla vierailuusi liittyvien tietojen (esim. IP-osoitteen) siirtämisen Googlelle ja estää Googlea käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla selainlaajennuksen seuraavasta linkistä:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Vaihtoehtona selainlaajennukselle tai mobiililaitteen selainta käyttäessäsi voit estää Google Analyticsin suorittaman tulevan tiedonkeruun tällä sivustolla napsauttamalla tätä linkkiä (esto toimii vain kyseisessä selaimessa ja tällä toimialueella). Tässä yhteydessä laitteeseesi tallennetaan estoeväste. Jos poistat evästeet tästä selaimesta, sinun on napsautettava linkkiä uudelleen.

Tämän luokan evästeiden poistaminen käytöstä ei heikennä verkkosivustojemme toimintaa.

3.2 Oikeusperusta

Käsittelemme evästeiden kautta generoitua dataa tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohdan f alakohdan perusteella, sillä etumme on parantaa verkkosivustomme laatua ja sisältöä ja että saamme evästeiden kautta tietoa siitä, miten verkkosivustoa käytetään. Voit koska tahansa vastustaa evästeiden avulla kerättyjen tietojen käsittelyä napsauttamalla tarjottua Opt-Out-linkkiä.

4. Luovuttaminen kolmansille osapuolille

Riippumatta edellä mainituista poikkeuksista (kohta 1.1) sinun kyselyissäsi emme välitä yhteystietolomakkeella henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Emme kauppaa osoitteita tai tietoja. Käsittelemme tietojasi itse tai sen hoitaa luotettava palveluntarjoaja, jotka toimittavat meille IT-palveluita sopimuksen käsittelysopimusten puitteissa.

5. Turvallisuus

Toteutamme asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet taataksemme erityisesti sen, että henkilötietosi ovat suojassa katoamiselta, virheellisiltä muutoksilta ja kolmansien osapuolten valtuuttamattomalta pääsyltä. Toimenpiteitä muokataan jatkuvasti kehittyvien teknisten mahdollisuuksien mukaan.

6. Yhteystiedot

Kysymyksesi ja huomautuksesi tietosuojaan liittyen ovat meille tervetulleita ja tärkeitä. Voit ottaa meihin yhteyttä seuraavassa osoitteessa:

Vastuullinen taho: LR Health & Beauty Systems Oy, Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku ; service.fi@lrworld.com

Huomautamme, että olemme yhteisrekisterinpitäjiä henkilökohtaisten tietojesi käsittelyssä niiden kumppaneiden kanssa, jotka ovat värvänneet sinut suoraan tai epäsuorasti (EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 26). Jos haluat harjoittaa tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi, käänny meidän puoleemme.

7. Oikeutesi

EU:n tietosuoja-asetuksen mukaan sinulla on oikeus vaatia tietoa käsittelystä, tietojen oikaisua tai poistoa ja käsittelyn rajoittamista, harjoittaa tietojen siirrettävyyttä koskevaa oikeuttasi ja edellä kuvattua vastustamisoikeuttasi sekä kumota antamasi suostumukset. Siltä osin kuin näihin oikeuksiin liittyy edellytyksiä EU:n tietosuoja-asetuksessa, tämä pätee vain kun nämä edellytykset täyttyvät.

Käytä edellä annettuja yhteystietoja, jos haluat harjoittaa oikeuksiasi. Oikeuksia harjoittaessasi sinun on todistettava henkilöllisyytesi, jotta tietojen päätyminen valtuuttamattomille kolmansille osapuolille estetään.

Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valituksia valvontaviranomaiselle. Jos sinulla on epäilyksiä tietojesi käsittelyn lainmukaisuuden suhteen, ota meihin yhteyttä, jotta voimme selvittää ne.

8. Tietosuojaselosteen muutokset

Tämän tietosuojaselosteen sisältöä saatetaan joutua muuttamaan aika ajoin. Pidätämme siksi oikeuden muokata sitä milloin tahansa. Julkaisemme muokatun version tietosuojaohjeista tässä samassa paikassa. Lue tietosuojaohjeet uudelleen, kun vierailet taas sivustollamme.

Versio. toukokuu 2018

Why LR

Values
Company carRemuneration systemRecognition
Success stories

LR products

TuotekuvastotLR LIFETAKTLR ALOE VIALR ZEITGARDDeluxe

LR star-concept

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Company LR

DevelopmentDirect salesLR GLOBAL KIDS FUND
Andreas FrieschThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Networked with:

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Member of:

BDDBDIHVKESELDIA

Cooperation with:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD