Hälsa & näring

Allt fler människor vill vara proaktiva och ta sin hälsa i egna händer. Med vårt starka märke LR LIFETAKT önskar vi vara en kompetent partner för dessa människor – i enlighet med vårt motto ”More quality for your life”.

Vi på LR ser på hälsa som något helhetligt och individuellt. För LR LIFETAKT står människan i centrum med sina helt individuella anspråk. LR LIFETAKT erbjuder kompletta lösningar för varje behov och livssituation med hjälp av högkvalitativa kosttillskott och praktiska tips kring tema näring, aktivitet och livsstil.

I utvecklingen och framställningen av våra produkter kombinerar vi det bästa från naturen med de senaste upptäckterna inom vetenskap och forskning. Vi säkerställer en varaktigt hög kvalitet med hjälp av samarbete med några av de striktaste oberoende testinstituten. Till dessa hör bland andra SGS INSTITUT FRESENIUS och International Aloe Science Council (IASC).

LR LIFETAKT-produkterna bär flera certifikat på hög kvalitet. Vi samarbetar med olika välrenommerade testinstitut inom olika produktkategorier, t.ex.:

INSTITUT FRESENIUS Regular Quality Control

SGS INSTITUT FRESENIUS

certified aloe logo

IASC (International Aloe Science Council)

Why LR

Values
Company carRemuneration systemRecognition
Success stories

LR products

TuotekuvastotLR LIFETAKTLR ALOE VIALR ZEITGARDDeluxe

LR star-concept

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Company LR

DevelopmentDirect salesLR GLOBAL KIDS FUND
Andreas FrieschThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Networked with:

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Member of:

BDDBDIHVKESELDIA

Cooperation with:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD