Partner-Shop
& Login

Mirësevini në LR!

Të dashur vizitorë të website të LR-së,

Mirë se vini në faqen e kompanisë tonë! Do të gjeni gjithçka në lidhje me kompaninë LR Health & Beauty, modelin e biznesit të LR-së me të gjitha mundësitë për karrierë, si dhe produktet e shëndetit dhe bukurisë. Ka gjithmonë diçka të re për një kompani të madhe dhe ndërkombëtare të shitjeve të drejtpërdrejta si LR-ja. Ne dëshirojmë të ndajmë këto zhvillime me ju. Në njoftimet tona do të njiheni me historitë më të fundit të suksesit nga bota e LR-së. Shijoni leximin!

LR Dr.-Thomas-Stoffmehl
4 Direktvertrieb LR-Health- -Beauty-1

Intervistë në Handelsblatt

Ku po shkojnë shitjet e drejtpërdrejta? Si ka ndryshuar industria? Sa të rëndësishëm janë konsumatorët e rregullt? Dr. Thomas Stoffmehl, CEO i LR Health & Beauty dhe Kryetar i SELDIA, shoqatës europiane të shitjeve të drejtëpërdrejta përgjigjet këtyre pyetjeve dhe shumë të tjerave në gazetën gjermane Handelsblatt.

Në tetor 2016 Dr. Thomas Stoffmehl u zgjodh Kryetar i SELDIA. Kjo shoqatë përfaqëson industrinë e shitjeve të drejtpërdrejta në Europë. Në një intervistë në Handelsblatt, Dr. Thomas Stoffmehl shpjegon industrinë e shitjeve të drejtpërdrejta, e cila ka shumë vite që lulëzon. Vetëm në Europë ky sektor ka regjistruar më shumë se 32 miliardë Euro shitje në vitin 2015, pothuajse gjysma e shitjeve është regjistruar në Gjermani – dhe me tendencë rritëse. Europa është tregu i tretë më i madh pas Azisë dhe SHBA-së. Shitjet e drejtpërdrejta janë në përputhje me kërkesat e konsumatorit. Në ditët e sotme konsumatorët dëshirojnë të marin këshilla individuale. Përveç kësaj, ata janë në kërkim të “shpirtit të grupit” gjatë blerjeve. Këto dhe shumë të tjera realizohen nëpërmjet shitjeve të drejtpërdrejta. Lexoni intervistën e plotë këtu.

MAR 16, 2017 10:36 CET

5 Short News-Dr.-Thomas-Stoffmehl-zu-Besuch-beim-RTL-Kinderhaus-Stuttgart

Rekord donacioni në LR Global Kids Fund

Sukses i madh për LR Global Kids Fund: vitin që kaloi fondacioni ka arritur një rekord në donacione: shuma prej 340,000 Euro u arrit për një kauzë të forte, duke shënuar një rritje prej 52% në krahasim me vitin 2015.

Numri i antarëve që sponsorizuan është rritur gjithashtu ndjeshëm në krahasim me vitin e kaluar: nga 500 në vitin 2015 në 795, një rritje prej 59%. “Ne kemi përparuar akoma më shumë në ecurinë e LR Global Kids Fund. Rritja e konsiderueshme e numrit të antarëve është provë e punës së shkëlqyer të fondacionit. Jam shumë krenar për këtë,” tha Dr. Thomas Stoffmehl, Kryetar i LR Global Kids Fund. Donacionet shkojnë për projekte kombëtare dhe ndërkombëtare dhe promovojnë talentet e fëmijëve dhe të rinjve. Projektet e reja përfshijnë shtëpinë e fëmijëve në Shtutgart dhe Leipzing, të cilët kanë mare vitin e kaluar nga LR Global Kids Fund 100,000 Euro.

Për më shumë informacion klikoni këtu

MAR 13, 2017 15:48 CET

NK-03 2017-LR-1

LR është në rrugën e suksesit.

Me një xhiro rreth 258 milion Euro, LR shënoi një rritje prej 15 % (efekt nga kursi i këmbimit) krahasuar me vitin e kaluar. Në 2016, u zhvilluan më shumë karriera në LR se kurrë më parë. Kështu LR vazhdon në rrugën e suksesit.

Promovimi dhe mbështetja e orientuar tek partnerët e LR do të jenë fokusi sërisht në 2017. Për këtë qëllim karriera e partnerëve duhet të zhvillohet dhe duhet t’u jepet mundësia për të zhvilluar në mënyrë të suksesshme rrjetin e tyre. Vitin e kaluar ne kemi mare masat e duhura, të cilat po zhvillohen edhe më tej. Në një intervistë me revistën e profilizuar Network-Karriere, CEO Dr. Thomas Stoffmehl hedh vështrimin pas tek një vit shumë i suksesshëm dhe shpjegon për planet dhe sfidat e ardhshme. Lexojeni!

FEB 22, 2017 15:35 CET

Pse LR?

Vlera
Makina e kompanisëSistem shpërblimiNjohje
Histori suksesi

Produktet e LR-së

ZEITGARDProduktet e KatalogutAloe VeraMind MasterColostrumMicrosilverDeluxe

Koncepti i Yjeve

Guido Maria KretschmerCristina FerreiraKarolina KurkovaBruce Willis

Kompania LR

ZhvillimiShitje të DrejtpërdrejtaFondacioni LR GLOBAL KIDS FUND
Dr. Thomas StoffmehlThomas HeursenDr. Andreas Laabs

Rrjeti me

TwitterFacebookXINGLinked inYoutubeInstagram

Anëtar i:

BDDBDIHVKESELDIA

Bashkëpunim me:

Mercedes-BenzVolkswagenPorscheDHLIASCSGS INSTITUT
FRESENIUS
DermatestZEITGARD