MORE QUALITY FOR YOUR LIFE

Wij zijn een van de leidende bedrijven in Europa op het gebied van de directe verkoop. Onze hoogwaardige gezondheids- en schoonheidsproducten "Made in Germany" en onze unieke zakelijke mogelijkheden inspireren miljoenen klanten en duizenden verkooppartners wereldwijd.

lr_headquarter_1500x650
Over ons

Sinds MEER DAN 35 JAAR geloven wij van LR in MEER! Naast meer gezondheid en schoonheid betekent dit voor ons: meer vrijheid, meer gemeenschapszin, meer familie, meer mogelijkheden... Onze innovatieve, zeer effectieve gezondheids- en schoonheidsproducten "Made in Germany" versterken de gezondheid en verhogen het welzijn. Ze zijn ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen en zijn gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten.

aloe_1500px
Aloe vera experts

Aloë vera is een echte allrounder door zijn talrijke actieve bestanddelen. Het binnenste bladweefsel bevat meer dan 200 vitale stoffen. Het versterkt ook de biologische beschikbaarheid van belangrijke voedingsstoffen, waardoor vitaminen gemakkelijker door het lichaam kunnen worden opgenomen.Wij zijn al meer dan 18 jaar aloë vera-experts en zijn een van de grootste fabrikanten van aloë vera-producten wereldwijd. Wij betrekken onze grondstoffen rechtstreeks bij onze partnerbedrijven in Mexico en onderwerpen deze aan constante kwaliteitscontroles in onze eigen productiefaciliteit in Ahlen.

company_weltweit_1500px
LR wereldwijd

De LR Groep, met hoofdkantoor in Ahlen/Westfalen, is een van de toonaangevende Europese aanbieders van hoogwaardige gezondheids- en schoonheidsproducten in de directe verkoop. De Groep is vertegenwoordigd in 32 landen en heeft ongeveer 1.200 medewerkers in dienst. LR werd in 1985 opgericht en heeft zich met ongeveer 300.000 actieve verkooppartners en klanten een vaste plaats op de markt veroverd.

lrgkf_1500px
LR Global Kids Fund

We maken ons groot voor de kleinsten. Wereldwijd leven zo'n 90 miljoen kinderen in de marge van de samenleving zonder enige kans om eraan deel te nemen.Om hen een perspectief te geven, hebben we in 2009 het LR Global Kinds Fund opgericht. We houden ons aan onze belofte van "More Quality For Your Life" en met onze steun stellen we kinderen uit vele landen in staat om een betere toekomst te hebben.

was_heisst_direktvertrieb_1500px
LR Businessmodel

Jij verdient succes! Zonder omwegen, zonder compromissen, met een sterke partner en voor de lange termijn! Als een van de meest succesvolle directe verkoopondernemingen van Europa geven wij mensen iedere dag de kans om hun leven te verbeteren. Hoe we dat doen?

LR LogoLR Company Claim
Land/regio en taal
BE
nl
DSE

Dermatest

VW
LR Health & Beauty © 2024